Expozanti 2022

De ce sa fii expozant

AGRIVENTURA este o rampă de lansare pentru companiile care inovează continuu
Concurența bazată pe calitate s-a intensificat dramatic în ultimii ani, împreună cu presiunea de a inova, de a crește și de a reuși în economia de tip agricol. AGRIVENTURA este platforma ideală pentru demonstrarea inovației și abordarea directă a concurenței printr-o transparență ridicată a pieței datorită numeroșilor jucători din piețe de profil prezenți în același areal.
Participanții obțin o imagine cuprinzătoare a gamei de produse și servicii oferite, precum și a raporturilor preț/performanță și a tendințelor pieței, fapt ce îi ajută să se orienteze către succesul viitor al afacerii lor.

AGRIVENTURA este o modalitate de a ajunge la o mulțime de clienți simultan 
Numărul mare de viitori vizitatori face din AGRIVENTURA unul dintre cele mai eficiente mijloace de comunicare. Cu o plajă mare de clienți și posibil clienți, grupați într-o singură locație, expozanții beneficiază de:
Oportunități de a construi pe baza relațiilor existente cu clienții și de a crește loialitatea acestora.
Solicitările clienților se cristalizează adesea din dialogul cu vizitatorii. Acest feedback este extrem de util pentru îmbunătățirea produselor și serviciilor.
Contactul față în față ce facilitează expozanților să convingă părțile interesate de produsele și serviciile lor și să câștige noi clienți.

La AGRIVENTURA expozanții transformă prezentările de produse într-o experiență unică pentru clienți 
Pentru companii, prezentarea de noi produse și servicii este principalul beneficiu al participării la eveniment. Prezentarea personală a produselor poate stimula succesul vânzărilor în multe privințe: toate simțurile pot fi apelate, astfel încât vizitatorii să se bucure de o experiență captivantă a evenimentului în sine. Prin testarea activă a produselor la AGRIVENTURA, vizitatorii pot observa funcționalitatea și calitatea produselor și serviciilor oferite.
Expozanții pot răspunde direct întrebărilor și solicitărilor clienților și pot impresiona prin expertiza și pasiunea lor.