Sponsori Premium

Agrisol, Bayer, Corteva, Syngenta, companii inovative cu soluții în sprijinul agriculturii moderne și a fermierilor și-au unit forțele pentru a sprijini organizarea evenimentului Agriventura, eveniment ce va reuni fermieri din întreaga regiune de Nord-Est a țării. Evenimentul este deschis atât specialiștilor, fermierilor sau autorităților, cât și publicului larg, pentru a înțelege efortul și pasiunea pe care fermierii o pun în activitatea de zi cu zi, pentru o agricultură cât mai sănătoasă și mai eficientă.

Te așteptăm să participi alături de familia ta la toate cele 3 zile pline ale Evenimentului Agriventura, în perioada 30 iunie – 2 iulie 2022, unde vei avea parte de o experiență completă de informații, tehnologie, muzică și tradiții reînnăscute ale satului românesc!

Prin combinarea Expertizei și a Pasiunii, am dezvoltat Agrisol – un brand care conține o gamă completă de produse, menit să livreze pe bune, soluții optime în materie de tehnologie pentru fertilizare.
Răspundem, cu exactitate, nevoilor fermierilor prin inovațiile pe care le dezvoltăm, lucrând zi de zi alături de ei în camp.
Așa învățăm, construim și generăm finalmente doar soluții și fertilizanți de ultimă generație, produși cu mândrie în România de către Romchim Protect Bacău, din materii prime atent selecționate, de cea mai înaltă calitate și puritate.
Gama noastră conține:
• Fertilizanți solizi și lichizi de bază
• Biostimulatori
• Nutriție complementara

Distribuit de: SMART AGRICULTURAL SERVICES (SAS)
Prin intermediul SAS, Agrisol Romania asigură consultanța in nutritia plantelor, necesara fermierilor pentru alegerea celei mai potrivite solutii de fertilizare.
SAS are o echipă formată din specialiști în Agronomie, cu expertiză pe nutriția si fiziologia plantelor, fitotehnie și agrotehnică, cu o experiență de 20 ani în agricultura României. Vasta experiență în produsele pentru agricultura ecologică, îngrășămintele pentru agricultura convențională și biostimulatorii, oferă posibilitatea de creării de soluții și tehnologii de cultură customizate pentru toate nevoile agricole și horticole.

Divizia Crop Science a companiei Bayer face parte dintre liderii mondiali în domeniul inputurilor agricole. Noi ajutăm agricultura globală să devină mai productivă, contribuind astfel la asigurarea necesarului de alimente de calitate.

Provocările cu care se confruntă comunitatea agricolă globală sunt complexe. O populaţie a lumii aflată în creştere continuă, schimbarea obiceiurilor alimentare şi condiţiile climatice volatile – toate acestea reprezintă numai câţiva dintre factorii care afectează producţia agricolă globală azi şi în viitor. Cum putem creşte productivitatea şi obţine securitatea alimentară pentru cele peste 9 miliarde de locuitori ai planetei până în 2050? Cum putem ajuta plantele de cultură să reziste condiţiilor climatice în schimbare? Cum putem sprijini cel mai eficient trecerea de la agricultura de subzistenţă la o economie agricolă pe scară largă? Şi cum putem să asigurăm că la consumator ajung numai produse agricole de calitate? Suntem decişi să contribuim la atingerea acestor obiective prin expertiza noastră în seminţe de înaltă valoare, prin soluţii chimice şi biologice inovative de protecţie a culturilor şi prin servicii pentru o agricultură modernă şi sustenabilă.

Pentru a putea răspunde provocărilor majore ale agriculturii moderne avem nevoie de soluţii inovative. Dezvoltarea plantelor cu toleranţă ridicată la stres, ca răspuns la volatilitatea crescută a condiţiilor climatice, va fi la fel de importantă ca dezvoltarea soluţiilor inovative de control al bolilor, dăunătorilor şi buruienilor. În calitate de lider de inovaţie în industrie, obiectivul nostru este de a dezvolta soluţii de vârf atât în domeniul seminţelor cât şi în protecţia chimică şi biologică a culturilor. Pentru aceasta noi sprijinim un climat de colaborare interdisciplinară şi de cooperare cu partenerii externi, recunoscând importanţa valorilor culturale locale, pe care ne străduim să le combinăm cu expertiza noastră globală. 

Activitatea Diviziei Crop Science în România cuprinde dezvoltarea şi comercializarea produselor inovatoare de înaltă performanţă pentru culturile agricole: fungicide, erbicide, insecticide, produse pentru tratamentul seminţelor, seminte de hibrizi DEKALB pentru porumb și rapiță.

Corteva, Inc. este o companie globală activă în domeniul agriculturii, cotată la bursă, care îmbină inovaţia de top în industrie cu implicarea clienţilor şi execuţie operaţională de înalt nivel pentru a livra în mod eficient soluţii la problemele cele mai presante întâmpinate de agricultură la nivel mondial. Compania se dedică avansării agriculturii sustenabile pentru a îmbogăți viețile și planeta pentru generațiile viitoare

Succesul clienților noștri înseamnă recolte sănătoase, bogate și profitabile. Portofoliul nostru cuprinde, atât semințe, cât și produse pentru protecția plantelor de ultimă generație.

Cu o prezență în agribusiness-ul românesc de peste 20 de ani, Syngenta Agro este un jucător important pe piața locală de semințe și produse pentru protectia plantelor, pregatită să răspundă nevoilor fermierilor printr-un portofoliu bogat, complet și adaptat de produse și servicii de ultimă generație care adresează provocările unei agriculturi în continuă schimbare. Cu o echipă de specialiști pasionați de agricultură și susținută de produse și soluții inovative, Syngenta Agro își propune să contribuie activ la asigurarea unei producții agricole de calitate și sustenabile.